Sponsoractiviteiten

Om haar betrokkenheid te tonen bij het welzijn van mensen worden de volgende verenigingen/organisaties gesponsord door de Schoonderbeek installatiegroep.

Schoonderbeek installatie-estafette.

Sinds 2013 is Schoonderbeek installatietechniek de hoofdsponsor van dit sportieve evenement dat jaarlijks plaats vindt op het terrein van atletiekvereniging De Spartaan Lisse.

Aan deze estafette doen veel bedrijven en sportclubs uit de regio mee. Gemiddeld doen er 75 teams mee aan deze bedrijfsestafette.

Toneelgroep Perspektief.

Schoonderbeek is permanent sponsor van toneelvereniging Perspektief. Tweemaal per jaar is er een voorstelling in verschillende theaters in Heemstede/Haarlem waaronder cultureel centrum Casca De Luifel in Heemstede. Ons bedrijf is een belangrijke sponsor die er mede voor zorgt dat deze culturele activiteit doorgang heeft.

Powerhorse Competition.

Naast zijn werk heeft medewerker Jeroen de Haas een grote passie voor paarden. Niet zo maar paarden maar powerhorses. Jaarlijks zijn er op verschillende plaatsen in Nederland en België diverse competities. Schoonderbeek sponsort de deelname aan deze wedstrijden. De wedstrijden hebben een dagvullend programma en zijn een aanrader voor een dagje uit.

Harddraverij Hillegom.

De Harddraverij van Hillegom organiseert jaarlijks in  september de najaarsfeesten. Ook hier werkt Schoonderbeek installatie aan mee door zowel de uitgave van het programmablad mogelijk te maken als een activiteit te sponsoren.

Oranjevereniging Hillegom.

Realisatie van het programma van de Oranjevereniging Hillegom wordt mogelijk gemaakt door een bedrijfsadvertentie te plaatsen in het programmablad. Daarnaast wordt één de georganiseerde activiteiten, de wielerronde van Hillegom, gesponsord door Schoonderbeek Installatie.

Diverse voetbalverenigingen.

Ondersteuning door een sponsorbijdrage  bij de volgende voetbalverenigingen VVSB Noordwijkerhout, Ter Leede Sassenheim, VV Noordwijk en VV Hillegom.

Jazzclub Perdido.

In het gebouw van de volksuniversiteit van Hillegom worden diverse activiteiten en cursussen georganiseerd. Ook Jazzclub Perdido is hier actief in het organiseren van muziekavonden. Om deze avonden mede mogelijk te maken, is Schoonderbeek Installatie sponsor.

Museum De Zwarte Tulp.

Museum De Zwarte Tulp, hét museum over de bloembollencultuur en –kunst, is gevestigd in Lisse, het hart van de Bloembollenstreek. Museum De Zwarte Tulp is in 1985 opgericht door een particulier initiatief. Het zijn vooral de leden van het Gilde van de Zwarte Tulp (ondernemers en particulieren) die het financieel mogelijk maken het museum in stand te houden.

Diverse organisaties.

Naast een aantal vaste organisaties die door de Schoonderbeek Installatiegroep worden gesponsord, zijn er ook incidentele acties die een sponsorbijdrage ontvangen. Organisaties zoals Stichting Roparun (estafetteloop van 500km van Paris naar Rotterdam: opbrengst voor verbeteren van kwaliteit van het leven van mensen met kanker) en Alpe d’Huzes  (hardlopend, wandelend of fietsend de Alpe d’Huez beklimmen: opbrengst voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker)

Dam tot Damloop door ondersteuning bij de fondsenwerving voor de ziekte van Huntington. Fiets voor een Huis door ondersteuning van de fietsers bij de tocht naar de Galibier.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.