Zie details

vacature: Monteurs Schoonderbeek en Ekelschot (32 - 39 uur)

Schoonderbeek Installatiegroep bestaat onder andere uit Schoonderbeek Installatie in Hillegom en Ekelschot installatietechniek in Nieuwkoop. Schoonderbeek helpt voornamelijk bedrijven, zorginstellingen, hotels en scholen met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Ekelschot is meer gericht op de realisatie van elektrotechnische installaties in luxe woningbouw voor particulieren. De installaties moeten door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als monteur speel je hierin een belangrijke rol. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

Zie details

vacature: Meewerkend Voorman bij Schoonderbeek Installatie b.v.

Schoonderbeek Installatie verzorgt, bij voornamelijk bedrijven, zorginstellingen, hotels en scholen, de elektrotechnische infrastructuur. De installaties moeten door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als meewerkend voorman speel je hierin een belangrijke rol. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

Zie details

vacature: (Senior) Projectleider bij Schoonderbeek Installatie b.v.

Schoonderbeek Installatiegroep helpt bedrijven met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Deze moet door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als projectleider ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

Zie details

vacature: Contractbeheerder bij Schoonderbeek Installatie b.v. (32 - 39 uur)

Schoonderbeek Installatiegroep helpt bedrijven met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Deze moet door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als contractbeheerder ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.