vacature: (Senior) Projectleider bij Schoonderbeek Installatie b.v.

Schoonderbeek Installatiegroep helpt bedrijven met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Deze moet door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als projectleider ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

De werkzaamheden
Schoonderbeek Installatie heeft al vele mooie en grote projecten in zowel utiliteit, zorg en onderwijs mogen realiseren. Jouw werkzaamheden als projectleider is de opdracht van begin tot einde begeleiden en tevens operationeel verantwoordelijk voor een optimaal projectresultaat. Je bent aanspreekpunt voor opdrachtgevers maar ook voor onderaannemers en de eigen monteurs. Samen met de engineer controleer je het ontwerp van de verschillende installaties; je volgt en stuurt de projecten op kwaliteit en rendement. Werk- en bouwvergaderingen worden bijgewoond waarbij je uiteraard meedenkt met de klant maar ook de belangen van ons bedrijf niet uit het oog verliest.
Je draagt zorg voor een goede werkorganisatie en dagelijkse leiding op het project. 

Wie wij zoeken
Een projectleider met afgeronde elektrotechnische opleiding MBO+/HBO werk en denkniveau en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je ondersteunt de monteurs uit jouw projectteam zodat zij hun functioneren verbeteren. Jouw klantegerichtheid zorgt ervoor dat projecten tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers worden afgerond en je trots bent op wat de monteurs hebben gerealiseerd.
Je bent een duidelijke leider en krijgt anderen mee om de doelstellingen van ons bedrijf te realiseren. Je blijft onder druk efficient en effectief werken.

Wat wij bieden
Schoonderbeek Installatiegroep valt onder de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf. Dat betekent dat er een goed pensioen is geregeld via het Bedrijfspensioenfonds Metaal en Techniek.
Afhankelijk van leeftijd en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris tussen de €4.500 en €6.000. Overige arbeidsvoorwaarden zijn een 13e maand, auto van de zaak , laptop en mobiel, winstdeling en een actieve personeelsvereniging. 

Waarom werken bij de Schoonderbeek Installatiegroep
Schoonderbeek is een familiebedrijf. De visie en missie van het bedrijf is dat we de beste oplossingen voor onze klanten zoeken en optimaal betrokken zijn bij opdrachten en opdrachtgevers met als resultaat doelmatige en duurzame installaties. Dat doen we met elkaar.
De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en er is een informele sfeer.

Solliciteer bij ons!
Wil je meer informatie over de functie en de inhoud van werk, neem dan contact op met Hans Jansen, bereikbaar op nummer 06 - 533 57 096.
Uiteraard kan je ook direct solliciteren door een mail te sturen naar h.jansen@schoonderbeek.nl

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.