vacature: Contractbeheerder bij Schoonderbeek Installatie b.v. (32 - 39 uur)

Schoonderbeek Installatiegroep helpt bedrijven met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Deze moet door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als contractbeheerder ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

De werkzaamheden

Het accent van deze functie ligt op planning en kwaliteit van de werkzaamheden bij de afdeling Service & Onderhoud. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van calculaties, nacalculaties, en conceptfacturen maar je zorgt ook dat de onderhoudsadministratie op orde is en waar mogelijk bied je technische ondersteuning aan de service-monteurs.
Om alles vlot te laten verlopen en altijd inzage te hebben in de juiste informatie heb je de contractdossiers goed ingericht en houd je deze up-to-date in Sharepoint (de digitale omgeving voor de contractadministratie).

Wie wij zoeken
Je hebt een afgeronde MBO4 opleiding met HBO denkniveau en ruime werkervaring of HBO, aangevuld met cursussen en/of trainingen (Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties, Monteur Beveiligingsinstallaties).
Je bent duidelijk in jouw communicatie, kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en bent bereid met de klant mee te denken en de beste oplossing te zoeken.

Wat wij bieden
Schoonderbeek Installatiegroep valt onder de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf. Dat betekent dat er een goed pensioen is geregeld via het Bedrijfspensioenfonds Metaal en Techniek. Het aantal vakantiedagen is 25 en 6,5 dag ADV. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een goed salaris geboden en stimuleren wij het volgen van opleidingen en trainingen om jouw kennis te verbreden en te verdiepen.
Bij goede bedrijfsresultaten ontvangen medewerkers een winstdeling.

Waarom werken bij de Schoonderbeek Installatiegroep
Schoonderbeek is een familiebedrijf. De visie en missie van het bedrijf is dat we de beste oplossingen voor onze klanten zoeken en optimaal betrokken zijn bij opdrachten en opdrachtgevers met als resultaat doelmatige en duurzame installaties. Dat doen we met elkaar.
De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en er is een informele sfeer.

Solliciteer bij ons!
Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Hans Jansen, 06 - 533 570 96.
Direct solliciteren? Stuur dan een mail naar h.jansen@schoonderbeek.nl

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.