vacature: Monteurs Schoonderbeek en Ekelschot (32 - 39 uur)

Schoonderbeek Installatiegroep bestaat onder andere uit Schoonderbeek Installatie in Hillegom en Ekelschot installatietechniek in Nieuwkoop. Schoonderbeek helpt voornamelijk bedrijven, zorginstellingen, hotels en scholen met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Ekelschot is meer gericht op de realisatie van elektrotechnische installaties in luxe woningbouw voor particulieren. De installaties moeten door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als monteur speel je hierin een belangrijke rol. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

De werkzaamheden
Jouw werkzaamheden bestaan uit het installeren, repareren en onderhouden aan elektrotechnische installaties volgens specificaties in de opdracht. Je stemt de werkzaamheden en eventuele afwijkingen af met de leiding.
De werkzaamheden worden uitgevoerd bij nieuwbouw en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw, zorginstellingen, hotels en scholen. Om een idee te krijgen van de projecten waaraan Schoonderbeek Installatie heeft meegewerkt zijn o.a. Centrecourt in Den Haag, NIU Hotel Amsterdam, The Style Outlet Amsterdam. Ekelschot verzorgt de installaties in luxe villa's in de regio Amsterdam en Groene Hart.

Wat wij vragen
Je hebt de opleiding VMBO elektrotechniek en de opleiding MEI (niveau 2) afgerond. Je wil graag doorgroeien en bent bereid om de vervolgopleiding EMEI (niveau 3) of LMEI (niveau 4) te voltooien.
Kwaliteit van het werk vind je belangrijk; want een tevreden klant is heel wat waard. Plezier op het werk is belangrijk om samen met collega's een uitdagende klus op tijd en goed af te ronden. 

Wat wij bieden
Schoonderbeek Installatiegroep valt onder de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf. Dat betekent dat er een goed pensioen is geregeld via het Bedrijfspensioenfonds Metaal en Techniek. Het aantal vakantiedagen is 25 en 6,5 dag ADV. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een goed salaris geboden en stimuleren wij het volgen van opleidingen en trainingen om jouw kennis te verbreden en te verdiepen.
Bij goede bedrijfsresultaten ontvangen medewerkers een winstdeling.

Waarom werken bij de Schoonderbeek Installatiegroep
Schoonderbeek is een familiebedrijf. De visie en missie van het bedrijf is dat we de beste oplossingen voor onze klanten zoeken en optimaal betrokken zijn bij opdrachten en opdrachtgevers met als resultaat doelmatige en duurzame installaties. Dat doen we met elkaar.
De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en er is een informele sfeer.

Solliciteer bij ons!
Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Hans Jansen, 06 - 533 570 96.
Je kunt ook direct solliciteren door een mail te sturen naar h.jansen@schoonderbeek.nl.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.