vacature: Engineer bij Schoonderbeek Installatie b.v. (32 - 39 uur)

Schoonderbeek Installatiegroep helpt bedrijven met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Deze moet door en door betrouwbaar zijn! Onze focus ligt daarom op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als engineer heb je belangrijke rol binnen onze organisatie. Zoek jij een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris? Maak dan nu deze stap in jouw carrière.

De werkzaamheden
In de functie van Engineer krijg je binnen ons bedrijf te maken met voldoende uitdagende projecten. Kijk maar eens onder "projecten" op deze website.
Jouw werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, CADtekenen en de werkvoorbereiding voor uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw. Het gaat daarbij niet alleen om de elektrotechnische installatie maar ook brandmeld- en ontruimingsinstallaties, inbraaknbeveiliging en data-installaties. 
Je maakt onderdeel uit van een projectteam dat bestaat uit een engineer, projectleider en leidinggevend monteur.

Wie wij zoeken
We zoeken een teamspeler, je werkt tenslotte nauw samen met de projectleider en monteurs. We vragen een medewerker met een MBO4 / HBO werk en denkniveau. Heb je 2 - 4 jaar ervaring in soortgelijke functie dan is dat zeker een pré.
Jouw werkzaamheden zijn het ontwerpen van verschillende elektrotechnische installaties en het digitaal verwerken van de ontwerpgegevens. Je verzorgt calculaties voor meer- en minderwerk en bewaakt het tijdig verstrekken van termijnfacturen aan opdrachtgevers. Er werken meerdere engineers binnen ons bedrijf dus er is altijd een mogelijkheid om te sparren met collega's.

Wat wij bieden
Schoonderbeek Installatiegroep valt onder de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf. Dat betekent dat er een goed pensioen is geregeld via het Bedrijfspensioenfonds Metaal en Techniek. Het aantal vakantiedagen is 25 en 6,5 dag ADV. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een goed salaris geboden en stimuleren wij het volgen van opleidingen en trainingen om jouw kennis te verbreden en te verdiepen.
Bij goede bedrijfsresultaten ontvangen medewerkers een winstdeling.

Waarom werken bij de Schoonderbeek Installatiegroep
Schoonderbeek is een familiebedrijf. De visie en missie van het bedrijf is dat we de beste oplossingen voor onze klanten zoeken en optimaal betrokken zijn bij opdrachten en opdrachtgevers met als resultaat doelmatige en duurzame installaties. Dat doen we met elkaar.
De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en er is een informele sfeer.

Solliciteer bij ons!
Wil je meer informatie over de functie en de werkzaamheden? Neem dan contact op met Hans Jansen, 06 - 533 570 96 of solliciteer meteen door een mail te sturen naar h.jansen@schoonderbeek.nl

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.