Service monteur elektrotechniek

Je voert allerlei (onderhouds)werkzaamheden uit bij een grote diversiteit van klanten van ons bedrijf.
De Service Monteur elektrotechniek voert preventief en correctief onderhoud en realiseert aanpassingen aan installaties. Over het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden heb je contact met de contractbeheerders en de Maneger Service & Onderhoud. 

Jouw werkzaamheden zijn het onderhouden en aanpassen van van elektrotechnische-, brandmeld- en beveiligingsinstallaties. Je vindt het een uitdaging om storingen op te sporen en deze op te lossen.
Ook verzorg je rapportages naar aanleiding van onderhoud/oplossen van storingen zodat zowel de klant als de contractbeheerder op de hoogte zijn van de uitgevoerde werkzaamheden. 

Je kunt jouw werkzaamheden goed uitvoeren omdat je tenminste een opleiding VMBO-elektro hebt met de vervolgopleiding op niveau 3 en/of 4 elektrotechniek en enige jaren ervaring. Je bent in het bezit van het diploma VCA, Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties en Monteur beveiligingsinstallaties. 

Als service-monteur ben je flexibel en continue bezig om jouw aanpak tijdens de werkzaamheden af te stemmen op de situatie. Je bent creatief en wijzigt jouw aanpak om tot het gewenste resultaat te komen.
Je houdt van samenwerken en draagt bij aan een goede communicatie binnen het team van de service-afdeling.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.