Leerling monteur en monteur Ekelschot

Ekelschot installatietechniek is een elektrotechnisch bedrijf in Nieuwkoop. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Schoonderbeek Installatiegroep. Voert elektrotechnische werkzaamheden uit in de luxe woningbouw en utiliteitsbouw.
Leerling Monteur
Functie: Onder toezicht en begeleiding van een ervaren monteur assisteer je bij de aanleg van elektrotechnische installaties.
Vraag: Heb je een afgeronde Entree-opleiding, VMBO basis of kader en wil je verder in de elektrotechniek. Dan is werken en leren bij Ekelschot iets voor jou. Je werkt 4 dagen, volgt 1 dag per week een opleiding en wordt 5 dagen betaald.

Monteur:
Functie: Zelfstandig of in teamverband worden elektrotechnische installaties aangekegd in de luxe woningbouw en utiliteit.
Vraag: Je hebt een EMEI of LMEI/TIS opleiding gevoldg en afgerond. Je vindt het een uitdaging om, in teamverband of zelfstandig, een project af te ronden tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Informatie
Wil je meer informatie neem dan contact op met Ed Mulder (bedrijfsleider). Dit kan via nummer 0172 - 573800 of 06-533 826 19.
Meteen solliciteren?  Stuur jouw sollicitatie met cv naar sollicitatie@schoonderbeek.nl

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.