BIM modelleur

Als BIM modelleur vertaal je globale plannen/concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen.
Met behulp van Revit MEP software maak je voer je zelfstandig alle projectmatige  ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit voor elektrotechnische installaties. Naast het 3D ontwerpen met Revit, wordt ook getekend en ontworpen in AutoCAD/Nordined.

De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties, het selecteren en plaatsen van componenten, het toetsen van modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Tevens wordt integraal samengewerkt door de installaties op de bouwkundige bouwdelen en andere installaties af te stemmen en aan te sluiten.

Je hebt een afgeronde MBO4/HAVO opleiding (of gelijkwaardig) aangevuld met cursussen en/of trainingen (TSI / MTS) en enige jaren ervaring. Opleiding en ervaring met Revit MEP software.

Je hebt gevoel voor details binnen jouw werk. Ziet verbanden in een complex probleemgebied of situatie. Bovendien hou je van structuur in het werk en zoek je op tijd naar oplossingen voor verstoringen in de voortgang. 
Goed contact en sparren met collega's vind je belangrijk om onder andere verbeteringen door te voeren in de werkzaamheden.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.