BIM modelleur

De Revit modelleur vertaalt globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van BIM methodiek.
De Revit modelleur is verantwoordelijk voor het vertalen van globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van BIM methodiek. Met behulp van Revit MEP software worden  zelfstandig alle projectmatige  ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uitgevoerd voor elektrotechnische installaties. Naast het 3D ontwerpen met Revit, wordt ook getekend en ontworpen in AutoCAD/Nordined.

De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties, het selecteren en plaatsen van componenten, het toetsen van modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Tevens wordt integraal samengewerkt door de installaties op de bouwkundige bouwdelen en andere installaties af te stemmen en aan te sluiten.

Kennis
Inhoud en niveau gelijkwaardig aan MBO4/HAVO aangevuld met cursussen en/of trainingen (TSI / MTS) en enige jaren ervaring. Opleiding en ervaring met Revit MEP software.

Competenties:
Analytisch vermogen: Ziet verbanden in een complex probleemgebied of situatie
Gevoel door detail: Heeft gevoel voor details binnen het eigen werk
Planmatig werken: Is in staat het eigen (werk)proces te structureren en zoekt tijdig oplossingen voor verstoringen in de voortgang
Flexibiliteit: Wijzigt van aanpak als een voorgaande aanpak niet to het gewenste resultaat leidt

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.