Hotel Boot & Co, Amsterdam

Utiliteitsbouw
Op het Revaleiland, één van de toekomstige 7 eilanden in de Houthaven, wordt een hotel gerealiseerd  dat een echt icoon is met een krachtige ‘Amsterdamse School' uitstraling. Het gebouw is ontworpen door Kollhoff Architekten en is een ode aan de Amsterdamse School.
Fitnessruimte
Fitnessruimte
Parkeergarage
Parkeergarage
Entree
Entree
Boot & Co biedt een vernieuwend hotelconcept met 84 ruime hotelappartementen, waarbij een goede verbinding wordt gemaakt met de geschiedenis van de buurt. De doelgroep van het hotel is de Young Dynamic Urban Professional. In het hotel zijn ook een spa/fitness en zwembad aanwezig. Onderdeel van dit hotelconcept is een uitnodigende horecagelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers van de Houthaven en het hotel.

Het centrale gedeelte van het gebouw is het hoge atrium waar de lobby, receptie, delicatessenzaken en een bar aanwezig zijn. Op de begane grond is verder een restaurant en lounge-ruimte te vinden. In de parkeerkelder is ruimte voor 48 parkeerplaatsen. De totale ontwikkeling bedraagt 7.800 m2 bvo.
Het is een zeer duurzaam hotel dat met een EPC van 0,041 bijna geheel energieneutraal zal zijn. De BREEAM ambitie is Excellent.

Opdrachtgever:
Boot & Co Ontwikkeling b.v.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten.