Service & OnderhoudService & Onderhoud is een steeds belangrijker onderdeel geworden binnen de installatiebranche. Binnen Schoonderbeek Installatie is om die reden halverwege de jaren 90 van “service & onderhoud” een apart bedrijfsonderdeel gemaakt.

De afdeling Service & Onderhoud is verantwoordelijk voor planmatig preventief onderhoud van de installaties van klanten, kleine aanpassingen in installaties en het verhelpen van storingen. Verder verzorgt deze afdeling de inbedrijfstellingen van inbraakbeveiligings-, brandmeld-, ontruimings- en domotica-installaties op projecten.

Klanten met een onderhoudscontract kunnen 7 dagen per week, 24 uur per etmaal storingen melden. Tijdens kantooruren kunnen deze storingen via het gebruikelijke telefoonnummer worden gemeld; voor storingen buiten kantoortijden is er een speciaal storingsnummer beschikbaar waarbij de klant na intoetsen van een code contact krijgt met de dienstdoende storingsmonteur.

Naast het oplossen van storingen, verzorgen van aanpassingen in diverse installaties bezitten alle service-monteurs het diploma “beheerder brandmeldinstallaties” zodat klanten met een brandmeldinstallatie de OP-diensten kunnen uitbesteden aan Schoonderbeek. 
Gerealiseerde projecten

Tijdelijke Rechtbank Amsterdam
Op het terrein van het bestaande Parnascomplex aan de Parnassusweg in Amsterdam zal de tijdelijke nieuwbouw samen met de bestaande torens E en F de tijdelijke...

2017 lees meer>>


Laatste nieuws

Go-West 17 appartementen Amsterdam
Ekelschot installatietechniek heeft opdracht ontvangen voor het verzorgen van de...
Lees meer

Kantoor Amvest, Amsterdam
In het Oostelijk havengebied van Amsterdam, Cruquius, wordt het bedrijventerrein...
Lees meer

The Olympic Amsterdam
Opdracht ontvangen d.d. 7 september 2016 voor nieuwbouw en renovatie van de beide...
Lees meer

Facebook Schoonderbeek Installatietechniek